Sunday, February 10, 2008

.: memory 11 tahun yang lalu :.

I used to keep all my feelings inside
From your eyes I have nothing to hide
Baby you came in the nick of time
So show me

Love doesn't have to hurt
To feel good
It's such a revelation
With you I can be myself

And always should
Don't have to cry
Don't have to fight
Don't have to die
Night after Night
Show me Love...

Today 10th February , 11 Years ago you said for the first time that you fell in Love with me...I was still so young to say yes..so you wait...until 4 days later I said I do...

Today, I still remembered all your funny words when you said the love things...

Yes Cinta...hari ini 11 tahun yang lalu kamu pertama kali bilang cintah...huahahahahahhaa...masih kebayang muka kamu ta....pasti akuh masih culun2nya ...ya iya lah...waktu itu akuh manggil kamu ajah masih Om Ichang....

Anyway...akuh cuma lagi keinget aja those memories...kalo kamu baca blog akuh, jangan diketawain yah....lope yuhhhhhhh

6 comments:

Gege said...

waah selamed yah mbak,
semoga tetep langgeng terus dan keep romantis yaaa...

PuaN said...

masih inget ya udah 11 tahun..ckckckck..ruarrr biasa, pengen seperti mba deh langgeng gitu..hehehe...

andiana said...

cieeeeeee...........romantis amat?????????

JHEUNG RHIE said...

hehehehhe...bukannya sok romantis...tapi kemarin emang lagi mellow bangettt...apalagi sampe malam ditinggal suami...lumayan bete..berasa alone ajah...

makanya nulis aja deh...hehehehe...jadi malu...

andrei-travellous said...

happily ever after ya Jeung :)

salam,

kopisusu said...

Romantisssss abiiisss..... saya bagi coklat deh kalo gitu.... "SELAMAT MAKAN COKLAT"